RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 21
Додати матеріал

Стів Карелл і Емма Стоун зіграють в «Битві статей»

Як повідомляє Deadline, студія Fox Searchlight Pictures приступила до роботи над фільмом «Битва статей» * (Battle of the Sexes).

У центрі сюжету виявиться знаменитий тенісний матч 1973 між 29-річною Біллі Джин Кінг, що займала друге місце в світовому рейтингу тенісисток, і 55-річним колишнім чемпіоном Вімблдону Боббі Ріггзом, який заради цієї гри відновив свою спортивну кар'єру. Матч став національною сенсацією, продемонструвавши найк ... Читати далі »

Переглядів 573 | Коментарів 0 Продовження

Міс Марвел отримає власний серіал?

Портал IGN ділиться чутками про те, що студія Marvel і канал ABC ведуть роботу над міні-серіалом, заснованим на коміксах про Міс Марвел.

У 2013 році боси Marvel вирішили представити в своїх коміксах в якості знаменитої супергероїні Міс Марвел школярку Камалу Хан. 16-річна пакистанська дівчина стала першою в історії видавництва мусульманкою, яка отримала власну лінійку графічних новел. У сюжеті міні-серіалу студія Marvel розраховує торкнутися такої&nb ... Читати далі »

Переглядів 609 | Коментарів 0 Продовження

Новий глава Sony Pictures урізав бюджет «Мисливців за привидами 3»

Новий глава Sony Pictures Том Ротман, що прийшов на зміну звільненій після скандалу зі зломом серверів студії Емі Паскаль, розпорядився скоротити виробничий бюджет фільму "Мисливці за привидами 3". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Стверджується, що Паскаль схвалила витрати в розмірі 169 мільйонів доларів, з яких 14 мільйонів доларів повинні були бути виплачені одній Меліссі МакКарті і ще 10 мільйонів - постан ... Читати далі »

Переглядів 506 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |