RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 6 » Стен Лі "виписав" DC рецепт створення гарного фільму
20:57
Стен Лі "виписав" DC рецепт створення гарного фільму
Легендарний творець коміксів Marvel Стен Лі назвав головну умову, яка дозволить нарешті фільмам за мотивами коміксів DC бути успішними не лише в прокаті, а й отримати високі оцінки Критиків. Метр озвучив свій рецепт під час спілкування з фанатами в рамках фестивалю Fan Expo, що проходить в Канаді.

"Їм потрібно просто дати мені написати сценарій", - відповів Лі на питання одного з фанатів. Відзначимо, що Стен Лі раніше ніколи не писав сценарії для кінопроектів, що виходили в прокат, але він кілька разів брав участь у підготовці різних фільмів в якості консультанта або автора основної ідеї.



Також Лі попросили назвати його улюблену серію коміксів, і він, на подив присутніх, зупинив свій вибір на коміксах DC. "Як там його ім'я? Такий великий, крутий хлопець. А, Лобо", - сказав він. "Я б вважав за краще, щоб він належав Marvel, адже він дійсно найгірша істота на планеті Земля, і він настільки злий, сильний і страшний, що я ставлюся до нього з щирою симпатією. Але він належить DC, а вони ніколи не знали, що з ним робити ", - додав Стен Лі.

Нагадаємо, що Лі за традицією з'являється у всіх фільмах студії Marvel, заснованих на коміксах про придуманих ним персонажів.
 
Переглядів: 679 | Додав: Elnino | Теги: Стен Лі, DC, Marvel, Лобо, новини, комікси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |