RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 06
Додати матеріал

Стен Лі "виписав" DC рецепт створення гарного фільму

Легендарний творець коміксів Marvel Стен Лі назвав головну умову, яка дозволить нарешті фільмам за мотивами коміксів DC бути успішними не лише в прокаті, а й отримати високі оцінки Критиків. Метр озвучив свій рецепт під час спілкування з фанатами в рамках фестивалю Fan Expo, що проходить в Канаді.

"Їм потрібно просто дати мені написати сценарій", - відповів Лі на питання одного з фанатів. Відзначимо, що Стен Лі раніше ніколи ... Читати далі »

Переглядів 677 | Коментарів 0 Продовження

Новий фільм про Годзіллу встановив рекорд в Японії

В Японії новий фільм про Годзіллу встановив ряд абсолютних рекордів. Зокрема, як повідомляє видання The Hollywood Reporter, його сукупні касові збори після чотирьох тижнів в прокаті перевищили 60 мільйонів доларів, що дозволило йому стати найуспішнішим ігровим проектом 2016 року.

Також завдяки успіху картини, загальна кількість квитків, проданих на сеанси фільмів про знаменитого монстра, перевищило 100 мільйонів штук, що також є новим рекордом для ба ... Читати далі »

Переглядів 601 | Коментарів 0 Продовження

Зірки «Руйнівників міфів» продовжать розвінчувати міфи в серіалі «White Rabbit Project»

Потоковий сервіс Netflix замовив виробництво оригінального несценарного серіалу "White Rabbit Project", головні ролі в якому виконають зірки науково-популярної телепередачі "Руйнівники міфів" Карі Байрон, Торі Білічі і Грант Імахара. Як повідомляє видан ... Читати далі »

Переглядів 817 | Коментарів 0 Продовження

Деніелу Крейгу запропонували 150 мільйонів за роль Бонда

Кіностудія Sony Pictures готова заплатити Деніелу Крейгу 150 мільйонів доларів за його участь ще в двох епізодах "бондіани", після чого йому на зміну прийде більш молодий актор. Про це з посиланням на свої джерела в студії повідомляє ресурс Radar Online.

"Всім відомо, з якою повагою до нього ставляться керівники проекту, і вони навіть не розглядають можливість втратити його на цьому критичному для франшизи етапі", - стверджує анон ... Читати далі »

Переглядів 712 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |