RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 21 » Скарлетт Йоханссон хотіли перетворити в азіатку в фільмі «Привид в обладунках»
18:44
Скарлетт Йоханссон хотіли перетворити в азіатку в фільмі «Привид в обладунках»
Творці заснованого на японській манзі фільму "Привид в обладунках" мали намір перетворити Скарлетт Йоханссон в азіатку за допомогою складної комп'ютерної графіки. Як стверджує видання ScreenCrush з посиланням на свої джерела в кіностудіях Paramount and DreamWorks відповідні тести вже були проведені студією Lola VFX, яка "підправляла" зовнішність Бреда Пітта для фільму "Загадкова історія Бенджаміна Баттона".

Невідомо, чи задовольнив отриманий результат керівництво студій, проте в підсумку від цієї ідеї було вирішено відмовитися. Представники Paramount підтвердили сам факт таких робіт, але заявили, що вони не мають відношення до героїні Йоханссон.



Відзначимо, що вибір виконавиці головної ролі викликав шкал критики з боку шанувальників оригінальної манги, які наполягали на необхідності довірити образ майора Мокото Кусанагі азіатській актрисі. Подібні кадрові рішення в останні роки часто призводять до справжніх скандалів. Так, творці картини "Боги Єгипту" навіть були змушені принести публічні вибачення за те, що всі ключові ролі в картині виконали білі актори.

У картині "Привид в обладунках" також знімалися, Майкл Пітт, Майкл Уінкотт, Жюльєт Бінош, Йохан Філіп Асбек, Такеші Кітано, Чин Хань, Пітер Фердінандо, Крістофер Обі, Ютака Ізуміхара і інші. Прем'єра відбудеться в квітні 2017 року.
Переглядів: 746 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Скарлетт Йоханссон, Привид в обладунках, новини, paramount | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |