RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 21
Додати матеріал

У фіналі четвертого сезону «Вікінгів» з'явиться ключовий персонаж

Молодий датський актор Алекс Хог Андерсен затверджений на регулярну роль в драматичному серіалі "Вікінги" каналу History. Його персонаж дебютує в фінальному епізоді четвертого сезону, який вийде у четвер, 21 квітня 2016 року. Про це повідомляє видання Deadline. ... Читати далі »

Переглядів 2195 | Коментарів 0 Продовження

Скарлетт Йоханссон хотіли перетворити в азіатку в фільмі «Привид в обладунках»

Творці заснованого на японській манзі фільму "Привид в обладунках" мали намір перетворити Скарлетт Йоханссон в азіатку за допомогою складної комп'ютерної графіки. Як стверджує видання ScreenCrush з посиланням на свої джерела в кіностудіях Paramount and DreamWorks відповідні тести вже були проведені студією Lola VFX, яка "підправляла" зовнішність Бреда Пітта для фільму " ... Читати далі »

Переглядів 737 | Коментарів 0 Продовження

«Хроніки Шаннари» продовжені на другий сезон

Канал MTV продовжив фентезійну драму "Хроніки Шаннари", створену на основі творів Террі Брукса, на другий сезон. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Фінал першого сезону серіалу, відбувся 1 березня 2016 року, і зацікавив в цілому 1,77 мільйона глядачів ... Читати далі »

Переглядів 898 | Коментарів 0 Продовження

Альфонсо Куарон допоможе Warner Bros. зняти «Книгу джунглів»

Кіностудія Warner Bros. прийняла вельми нетривіальне рішення для порятунку свого кінопроекту "Книга джунглів: Початок". Як повідомляє видання Deadline, вона запросила режисера Альфонсо Куарона як "консультанта", який повинен вирішити, яким чином можна поліпшити фільм.

Анонімні джерела підкреслюють, що Куарон є "давнім другом" Warner Bros. і його участь в проекті не означає, що саме він тепер буде відповідати за режисуру, ... Читати далі »

Переглядів 639 | Коментарів 0 Продовження

Прем'єра «Того, що біжить по лезу бритви 2» перенесена

Кіностудія Alcon Entertainment оголосила про перенесення дати прем'єри фільму "Той, що біжить по лезу бритви 2". Як повідомляє з посиланням на офіційний прес-реліз видання Variety, замість 12 січня 2018 року, як планувалося раніше, картина буде представлена ​​глядачам 6 жовтня 2017 року.

Чим зумовлена ​​зміна прокатного графіка, не уточнюється. Варто відзначити, що, як в січні 2018, так і в жовтні 2017 року у "Того, що біжить по ле ... Читати далі »

Переглядів 575 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |