RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 30 » Сиквел «Хижака» обзавівся сценарієм
23:50
Сиквел «Хижака» обзавівся сценарієм
Шейн Блек і Фред Деккер завершили роботу над сценарієм кінопроекту, який повинен стати продовженням знаменитого фантастичного фільму "Хижак". Про це з посиланням на офіційну сторінку Деккера в соціальній мережі Facebook повідомляє ресурс AVPGalaxy. Короткий зміст картини, як і раніше тримається в секреті.

Нагадаємо, що вперше про готовність Блека, який зіграв другорядну роль в оригінальному "Хижаку", зайнятися розвитком популярної в минулому франшизі було оголошено ще в першій половині 2014 року. Проект, якийсь час вважався ремейком, надалі виявився продовженням. Сам режисер охарактеризував його як "винахідливий сиквел», не пояснивши, що саме він має на увазі.



Влітку 2015 продюсер фільму Джон Девіс стверджував, що чорновий варіант сценарію, який був уже готовий до того часу, містить якісь сюжетні повороти, "які глядачі ніяк не можуть очікувати". За його словами, "це найкращий спосіб вдихнути нове життя в цю франшизу". Знімальний і можливий прокатний графік картини на момент написання даної замітки не уточнювалися.

Фільм "Хижак", в якому знімався Арнольд Шварценеггер, вийшов в 1987 році. Сюжет будувався навколо групи американських спецназівців, яка стикається в джунглях Південної Америки з інопланетним істотою.
Переглядів: 452 | Додав: Elnino | Теги: Шейн Блек, сиквел, Фред Деккер, Хижак, новини кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |