RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 30
Додати матеріал

Крістофер МакКуоррі зніме фільм «Місія нездійсненна 6»

Режисер Крістофер МакКуоррі дійсно зніме фільм "Місія нездійсненна 6". Цю інформацію, яка раніше була лише слухом, підтвердив сам постановник на своїй офіційній сторінці в Twitter. "Я взявся за цю місію", - написав він.

Терміни робіт над проектом поки не уточнюються. Найімовірніше, МакКуоррі приступить до зйомок вже влітку 2016 року, а отже, фільм буде представлений глядачам не раніше середини 2017 року. Том Круз в черговий раз ви ... Читати далі »

Переглядів 497 | Коментарів 0 Продовження

Сиквел «Хижака» обзавівся сценарієм

Шейн Блек і Фред Деккер завершили роботу над сценарієм кінопроекту, який повинен стати продовженням знаменитого фантастичного фільму "Хижак". Про це з посиланням на офіційну сторінку Деккера в соціальній мережі Facebook повідомляє ресурс AVPGalaxy. Короткий зміст картини, як і раніше тримається в секреті ... Читати далі »

Переглядів 451 | Коментарів 0 Продовження

Фінал «Голодних ігор» втримав лідерство в прокаті

Лідером бокс-офісу США в минулий уїкенд, що пройшов під егідою святкування Дня подяки, став, як і минулого тижня, блокбастер «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2". Останній фільм про пригоди Катніс Евердін, знятий Френсісом Лоуренсом, поклав у скарбничку ще $ 51,6 млн., довівш ... Читати далі »

Переглядів 637 | Коментарів 0 Продовження

Стівен Спілберг дивився «Зоряні війни 7» тричі

Стівен Спілберг вже встиг подивитися прокатну версію фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили". Про це розповіла в інтерв'ю журналу Glamour, фрагменти якого наводить ресурс Star Wars News, виконавиця однієї з головних ролей Дейзі Рідлі. Примітно, що ... Читати далі »

Переглядів 557 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |