RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 19 » Рідлі Скотт зажадав відкласти випуск «Чужого 5»
18:47
Рідлі Скотт зажадав відкласти випуск «Чужого 5»
Кіностудія 20th Century Fox може відкласти випуск фільму з умовною назвою "Чужий 5" до завершення всіх робіт над картиною "Прометей 2". У всякому разі, як стверджує видання BloodyDisgusting на цьому наполягає режисер "Прометея 2" і продюсер нового фільму про ксеноморфів Рідлі Скотт.

За словами анонімного джерела, Ніл Бломкемп продовжить роботу над сценаріями п'ятого фільму про Чужого, грунтуючись на своїх власних ідеях і концептах. Представники 20th Century Fox поки не підтвердили, але і не спростували інформацію про можливу затримку у виробництві.



Нагадаємо, що дія фільму Бломкемпа відбуватиметься після подій другої серії. Таким чином, сюжетні лінії третьої і четвертої частин можуть бути проігноровані. Головними героями знову опиняться лейтенант Елен Ріплі і капрал Дуейн Хікс. Про це свідчили ранні ілюстрації, які південноафриканський режисер демонстрував у Twitter. Виконавці цих ролей у фільмі "Чужі" Сігурні Уівер і Майкл Бьен вже висловили свою згоду знятися у фільмі Бломкемпа. Прокатний графік не уточнювався на момент написання даної замітки. Вважалося, що глядачі зможуть побачити картину не раніше 2017 року. Що стосується фільму "Прометей 2", то спочатку його прем'єра очікувалася в березні 2016 року.
Переглядів: 447 | Додав: Elnino | Теги: Ніл Бломкемп, Прометей 2, Чужий 5, новини, Рідлі Скотт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |