RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 19
Додати матеріал

Енн Хетеуей отримала головну роль в екранізації роману Дженніфер Стейл

Лауреатка премії "Оскар" Енн Хетеуей ("Знедолені") зіграє головну роль і виступить продюсером в серіалі з обмеженою кількістю епізодів "The Ambassador`s Wife", виробництвом якого займеться The Mark Gordon Company. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, серіал заснований на одноймен ... Читати далі »

Переглядів 480 | Коментарів 0 Продовження

Рідлі Скотт зажадав відкласти випуск «Чужого 5»

Кіностудія 20th Century Fox може відкласти випуск фільму з умовною назвою "Чужий 5" до завершення всіх робіт над картиною "Прометей 2". У всякому разі, як стверджує видання BloodyDisgusting на цьому наполягає режисер "Прометея 2" і продюсер нового фільму про ксеноморфів Рідлі Скотт.

За словами анонімного джерела, Ніл Бломкемп продовжить роботу над сценаріями п'ятого фільму про Чужого, грунтуючись на своїх власни ... Читати далі »

Переглядів 445 | Коментарів 0 Продовження

Незалежні студії відправлять Зорро в майбутнє

Незалежні студії Lantica Media і Sobini Films вирішили відправити Зорро в постапокаліптичне майбутнє. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Дія картини з робочою назвою "Zorro Reborn" відбуватиметься на території сучасної Каліфорнії, як і в оригінальних новелах початку 20-го сторіччя, проте герою в масці доведеться боротися не тільки з корумпованими представниками влади, але і з куди більш екзотичними ворогами.

... Читати далі »

Переглядів 623 | Коментарів 0 Продовження

Розпочалися роботи над байопіком Карла Сагана

Як стало відомо журналістам The Tracking Board, студія Warner Bros. приступила до роботи над біографічною драмою про життя знаменитого американського астрофізика і популяризатора науки Карла Сагана.

Саган здобув світову популярність завдяки своїм науковим працям і створенню культового документального міні-серіалу «Космос» (Cosmos), що завоював в 1981 році три премії «Еммі». Свого часу Карл також брав активну участь у розвитку ... Читати далі »

Переглядів 556 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |