RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 24 » Леонардо ДіКапріо зіграє у фільмі Рідлі Скотта
14:13
Леонардо ДіКапріо зіграє у фільмі Рідлі Скотта
Кінокомпанія 20th Century Fox придбала права на екранізацію нового роману знаменитого американського письменника Дона Уінслоу "Картель". Як повідомляє видання Deadline, постановником фільму за його мотивами стане Рідлі Скотт, а головна роль запропонована Леонардо ДіКапріо.

Стверджується, що сам автор зупинив свій вибір на пропозиції студії Fox саме через кандидатури постановника і виконавця титульної ролі. У сутичці за права на екранізацію також брали участь студії Sony Pictures і Paramount.

Сюжет "Картеля" переплітається з сюжетом іншого твору Уінслоу під назвою "Влада пса" і розповідає про протистояння агента служби по боротьбі з розповсюдженням наркотиків Арта Келера і мексиканського наркобарона Ейдана Баррері. Терміни робіт над проектом поки не уточнюються. Найімовірніше Скотт приступить до роботи після виходу його нового фантастичного фільму "Марсіянин". Сценарій підготує креативний партнер Уінслоу Шейн Салерно.



Нагадаємо, що у британського режисера і Леонардо ДіКапріо вже є досвід спільної роботи. У 2008 році в прокат вийшов створений ними трилер "Сукупність брехні". Картина провалилася в прокаті, заробивши трохи більше 100 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 70 мільйонів доларів.
Переглядів: 525 | Додав: Elnino | Теги: картель, новини, фільм, Рідлі Скотт, Леонардо ДіКапріо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |