RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 24
Додати матеріал

Леонардо ДіКапріо зіграє у фільмі Рідлі Скотта

Кінокомпанія 20th Century Fox придбала права на екранізацію нового роману знаменитого американського письменника Дона Уінслоу "Картель". Як повідомляє видання Deadline, постановником фільму за його мотивами стане Рідлі Скотт, а головна роль запропонована Леонардо ДіКапріо.

Стверджується, що сам автор зупинив свій вибір на пропозиції студії Fox саме через кандидатури постановника і виконавця титульної ролі. У сутичці за права на екранізацію ... Читати далі »

Переглядів 523 | Коментарів 0 Продовження

Анджеліна Джолі зніме нову драму

Як повідомляє портал Collider, онлайн-сервіс Netflix і Анджеліна Джолі ("Чаклунка")об'єднають зусилля для роботи над драмою First They Killed My Father.

В основу фільму будуть покладені мемуари Лунг Анг First They Killed My Father: A Daugher of Cambodia Remembers («Спочатку вони вбили ... Читати далі »

Переглядів 444 | Коментарів 0 Продовження

Рассела Кроу покликали на Острів черепа

Рассел Кроу отримав пропозицію зіграти одну з ключових ролей в пригодницькому фільмі "Кінг Конг: Острів черепа", в якому дія відбуватиметься на легендарній батьківщині Кінг Конга. Про це повідомляє видання Deadline.

Якого саме з персонажів належить зіграти популярному акторові, поки не уточнюється. У картині також погодилася взяти участь Брі Ларсон, відома глядачам за комедії " ... Читати далі »

Переглядів 518 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |