RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 11 » Крістофер Нолан довірить головну роль в «Дюнкерку» акторові початківцю
22:06
Крістофер Нолан довірить головну роль в «Дюнкерку» акторові початківцю
Крістофер Нолан ("Інтерстеллар") вибрав виконавця головної ролі у своїй військовій драмі "Дюнкерк". Як повідомляє з посиланням на свої джерела видання The Wrap, ним став британський актор початківець Фіонн Уайтхед, в активі якого лише участь в малобюджетному телевізійному серіалі каналу ITV.

Примітно, що у юного актора ще немає представника в США, тому контракт з ним поки не може бути підписаний, проте студія Warner Bros. навряд чи зможе стати проти цього несподіваного рішення Крістофера Нолана. Стверджується, що режисер зупинив свій вибір саме на Уайтхеді після перегляду проб кількох сотень претендентів. Представники студії поки що утримуються від коментарів на цю тему.



Нагадаємо, що в драмі, в якій також будуть зніматися Том Харді, Марк Райленс, Кеннет Брана і інші популярні голлівудські актори, мова піде про наймасштабнішу рятувальну операцію часів Другої світової війни. У 1940 році німці прорвали оборонну лінію Мажино і фактично завершили окупацію Франції. Залишкам французької армії за підтримки британського експедиційного корпусу вдалося зупинити наступ противника біля Дюнкерка. В евакуації союзних військ на територію Великобританії брали участь не тільки військові, але і цивільне населення двох країн. В результаті вдалося благополучно перевезти через Ла-Манш понад 330 тисяч військовослужбовців.
Переглядів: 753 | Додав: Elnino | Теги: кіно, новини, Фіонн Уайтхед, Крістофер Нолан, Дюнкерк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |