RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 11
Додати матеріал

До відродженої «Втечі з в'язниці» приєдналися нові актори

У відродженому каналом Fox культовому серіалі "Втеча з в'язниці", в який повертаються виконавці двох головних ролей - Вентворт Міллер і Домінік Пурселл - почався кастинг. Як повідомляє видання Deadline, повторювані ролі в дев'ятисерійному телепроекті ... Читати далі »

Переглядів 742 | Коментарів 0 Продовження

Крістофер Нолан довірить головну роль в «Дюнкерку» акторові початківцю

Крістофер Нолан ("Інтерстеллар") вибрав виконавця головної ролі у своїй військовій драмі "Дюнкерк". Як повідомляє з посиланням на свої джерела видання The Wrap, ним став британський актор початківець Фіонн Уайтхед, в активі якого лише участь в малобюджетному телевізійному серіа ... Читати далі »

Переглядів 749 | Коментарів 0 Продовження

Джейк Джилленхол зіграє у фантастичному фільмі «Життя»

Джейк Джилленхол складе компанію Райану Рейнольдсу в науково-фантастичному фільмі під назвою "Життя", який збирається знімати шведський режисер Деніел Еспіноза. Про це повідомляє видання Variety.

Раніше стало відомо, що сюжет картини буде будуватися навколо екіпажу Міжнародної космічної станції. Після отримання зразків з Марса дослідники виявляють в них присутність форми життя, яке в підсумку. виявляється куди більш високорозвиненим, н ... Читати далі »

Переглядів 752 | Коментарів 0 Продовження

Холлі Беррі зіграє в сіквелі фільму «Kingsman: Таємна служба»

Кіностудія 20th Century Fox запросила Холлі Беррі приєднатися до акторського складу фільму "Kingsman: Таємна служба 2". Як повідомляє з посиланням на свої джерела видання Deadline, в разі погодження умов контракту їй належить зіграти главу ЦРУ. Примітно, що запропонована актрисі угода передбачає її участь відразу в двох серіях.

Постановником картини стане творець першої частини Меттью Вон, а головну роль знову зіграє Тарон Егертон. Ран ... Читати далі »

Переглядів 691 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |