RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 5 » Компанія Walt Disney позбулася одного з керівників
17:19
Компанія Walt Disney позбулася одного з керівників
Американська розважальна індустрія і ринок переживають справжній шок після раптової відставки одного з керівників компанії Walt Disney Тома Стеггса. Як повідомляє видання The Wrap його заяву про звільнення з посади операційного керуючого послідувала незабаром після засідання ради директорів.

Офіційна причина відставки не уточнюється, проте в кулуарах обговорюється, що Стеггс прийняв рішення покинути компанію після того, як рада відмовилася гарантувати йому, що він очолить Walt Disney в 2018 році, коли закінчиться термін контракту нинішнього керівника Боба Айгера.



Том Стеггс пропрацював в компанії в цілому два десятка років. У різні роки він керував фінансовим департаментом, а також підрозділом, керуючим парками розваг, і на всіх своїх посадах домагався вражаючих результатів. Він продовжить виконувати функції консультанта Боба Айгера до травня 2016 року. Хто займе його позицію в Walt Disney, на момент написання даної замітки не уточнювалося.

Після оголошення про відставку вартість акцій Walt Disney на біржі впала відразу на два відсотки. Багато аналітиків пов'язують це з тим, що Стеггс користувався великим авторитетом на Уолл-стріт і розглядався інвесторами як наступник Айгера.
Переглядів: 629 | Додав: Elnino | Теги: кіно, walt disney, Боб Айгер, новини, Том Стеггс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |