RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 05
Додати матеріал

Джаред Лето зіграє в кримінальному трилері про якудза

Джаред Лето ("Містер Ніхто") виконає головну роль у кримінальному трилері під назвою "The Outsider", який збираються знімати студії Waypoint Entertainment і Linson Entertainment. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Дія картини відбуватиметься одразу після закінчення Д ... Читати далі »

Переглядів 614 | Коментарів 0 Продовження

Збори «Бетмена проти Супермена» обвалилися на всіх ключових ринках

Касові збори фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" переживають катастрофічне падіння на всіх ключових ринках. Як повідомляє видання Forbes, найбільші падіння зафіксовані в Азії. Так, в Китаї скорочення в порівнянні з прем'єрними вихідними досягло 78 ... Читати далі »

Переглядів 680 | Коментарів 0 Продовження

Алек Болдуін і Скотт Іствуд зіграють в футуристичному трилері

За інформацією сайту The Hollywood Reporter, Алек Болдуін («Захисник») і Скотт Іствуд виконають головні ролі в футуристичному трилері Crown Vic, продюсуванням якого займається к ... Читати далі »

Переглядів 654 | Коментарів 0 Продовження

Компанія Walt Disney позбулася одного з керівників

Американська розважальна індустрія і ринок переживають справжній шок після раптової відставки одного з керівників компанії Walt Disney Тома Стеггса. Як повідомляє видання The Wrap його заяву про звільнення з посади операційного керуючого послідувала незабаром після засідання ради директорів.

Офіційна причина відставки не уточнюється, проте в кулуарах обговорюється, що Стеггс прийняв рішення покинути компанію після того, як рада відмовилася гарантуват ... Читати далі »

Переглядів 627 | Коментарів 0 Продовження

Стала відома можлива назву сольного «Людини-павука»

Кіностудія Sony Pictures зареєструвала доменне ім'я, яке може мати безпосереднє відношення до назви майбутнього сольного кінопроекту, присвяченого Людині-павуку. Як повідомляє видання ComicBook, мова йде про ім'я SpiderManHomecomingTheMovie, що дозволяє припустити назву в дусі "Людина-павук: Повернення додому".

Вперше воно застосовувалося в середині 80-х років минулого століття, коли була випущена відповідна серія коміксів Marvel. Ц ... Читати далі »

Переглядів 675 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |