RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 19 » Китайська Alibaba інвестує в «Стартрек 3»
23:32
Китайська Alibaba інвестує в «Стартрек 3»
Китайська корпорація Alibaba Group, що володіє однією з найпопулярніших електронних торговельних майданчиків і кіностудією Alibaba Pictures, має намір розширити свою співпрацю зі студією Paramount Pictures. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, мова йде про інвестиції в проекти "Стартрек 3: Нескінченність" і "Черепашки-ніндзя 2".

В рамках нової угоди Alibaba Pictures буде займатися просуванням фільмів на території КНР. Для виконання взятих на себе зобов'язань будуть використовуватися і інші активи компанії, зокрема, квитковий сервіс Tabao Movie, а також крауд-фандінгова платформа Yulebao.



Нагадаємо, що раніше Alibaba вже підтримувала кінопроекти Paramount, наприклад, пригодницький бойовик "Місія нездійсненна 5: Нація ізгоїв", який заробив в китайському прокаті більше 100 мільйонів доларів. Варто також відзначити, що Alibaba Pictures вже приступила і до виробництва власних фільмів, перший з яких буде представлений китайським глядачам у другій половині 2016 року.

Що стосується картин "Стартрек 3: Нескінченність" і "Черепашки-ніндзя 2", то вони будуть випущені в світовий прокат в липні і червні 2016 року, відповідно.
Переглядів: 644 | Додав: Elnino | Теги: китай, кіно, Paramount Pictures, Черепашки-ніндзя 2, новини, Alibaba, Стартрек 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |