RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 19
Додати матеріал

Режисер «Дедпула» має намір отримати Людину-павука

Творці фільму "Дедпул", режисер Тім Міллер і продюсер Саймон Кінберг, розраховують в недалекому майбутньому на зустріч в одному проекті двох супергероїв: Людини-павука і його самого відданого фаната - балакучого найманця. Про це вони розповіли під час прес-заходів, присвячених виходу ліцензійної версії картини ... Читати далі »

Переглядів 663 | Коментарів 0 Продовження

Китайська Alibaba інвестує в «Стартрек 3»

Китайська корпорація Alibaba Group, що володіє однією з найпопулярніших електронних торговельних майданчиків і кіностудією Alibaba Pictures, має намір розширити свою співпрацю зі студією Paramount Pictures. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, мова йде про інвестиції в проекти "Стартрек 3: Нескінченність" і "Черепашки-ніндзя 2".

В рамках нової угоди Alibaba Pictures буде займатися просуванням фільмів на території КНР. Для ... Читати далі »

Переглядів 642 | Коментарів 0 Продовження

Дейзі Рідлі зіграє в ремейку ізраїльського фантастичного фільму

Зірка сьомого епізоду "Зоряних воєн" Дейзі Рідлі продовжить співпрацю з Джей Джей Абрамсом. Як повідомляє видання The Wrap, актриса зіграє головну роль у фантастичному фільмі "Колма", продюсером якого стане Абрамс.

Проект буде заснований н ... Читати далі »

Переглядів 609 | Коментарів 0 Продовження

Стана Катіч і Тамала Джонс йдуть з «Касла»

Стана Катіч і Тамала Джонс залишають серіал "Касл" після восьмого сезону. Виконавець головної ролі Натан Філліон на момент написання замітки веде переговори про повернення в кримінальну драму каналу ABC в потенційному дев'ятому сезоні. Про це повідомляє видання The Wrap.
... Читати далі »

Переглядів 652 | Коментарів 0 Продовження

Джеймс Кемерон уточнив плани щодо зйомок продовження «Аватара»

Джеймс Кемерон уточнив свої плани зі створення чотирьох продовжень фантастичного фільму "Аватар". В інтерв'ю ресурсу Famous Monsters of Filmland режисер підтвердив, що всі частини проекту будуть зніматися одночасно.

"Це одне глобальне виробництво. Приблизно так знімають міні-серіали. ... Читати далі »

Переглядів 555 | Коментарів 0 Продовження

Курт Рассел, Кейт Хадсон і Мел Гібсон знімуться в серіалі про золоту лихоманку

Курт Рассел, Кейт Хадсон і Мел Гібсон отримали ролі в новому серіалі про золоту лихоманку 1849 року виробництвом якого займеться компанія The Mark Gordon Company. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

"The Barbary Coast" за мотивами однойменної книги Герберта Есбері "Барбарія" починається з золотої лихоманки 1849 році: величезний потік золотошукачів, любителів азартних ігор, злодіїв, повій, політиків та інших дармоїдів ... Читати далі »

Переглядів 576 | Коментарів 0 Продовження

«Першому меснику 3» прогнозують 175-мільйонний старт

Згідно з попередніми даними, прем'єрні касові збори фільму "Перший месник 3: Протистояння" в Північній Америці складуть не менше 175 мільйонів доларів. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. Більш оптимістичні прогнозом обіцяють картині ... Читати далі »

Переглядів 641 | Коментарів 0 Продовження

Оголошено ім'я постановника «Світу Юрського періоду 2»

Постановником фільму "Світ Юрського періоду 2" стане Х.А. Байона, творець трилера "Притулок" і драми "Неможливе". Про це повідомив на своїй офіційній сторінці в Twitter, автор першої частини Колін Треворроу. "Пишаюся можливістю попрацювати над наступною частиною" Світу Юр ... Читати далі »

Переглядів 523 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |