RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 29 » Ідріс Ельба пообіцяв новий тип лиходія в «Зоряному шляху 3»
22:57
Ідріс Ельба пообіцяв новий тип лиходія в «Зоряному шляху 3»
Лиходій, якого зіграє у фантастичному фільмі "Зоряний шлях 3" Ідріс Ельба матиме ряд принципових відмінностей від традиційних для франшизи антагоністів. Про це розповів сам актор в інтерв'ю телеканалу MTV.

"Саймон Пегг і його команда придумали дуже цікаву, комплексну історію для мого персонажа. Ви ніколи не бачили мене в подібному образі. Вважаю, що у" Зоряного шляху "є всі підстави пишатися своїми класичними лиходіями, начебто," цей хлопець хоче покінчити з усім світом ". Але в нашому випадку все не так прямолінійно. Це буде дуже цікава подорож, яка, я впевнений, стане ключовою для франшизи. Але, звичайно, розповідь про лиходія витримана в традиційному для серії дусі", - сказав він.



Нагадаємо, що, крім Ельби, в картині будуть зніматися Зої Солдана, Софія Бутелла, Кріс Пайн, Закарі Куінто, Саймон Пегг, Карл Урбан, Антон Єльчин, Джозеф Гатт, Джон Чо та інші актори. Кіностудія Paramount Pictures представить проект глядачам 22 липня 2016. Нагадаємо, що в 2016 році буде відзначатися 50-річний ювілей популярної франшизи.

Студія вже анонсувала плани створення четвертого фільму, не уточнивши, проте, терміни його створення і можливу дату виходу на світові екрани.
Переглядів: 534 | Додав: Elnino | Теги: Ідріс Ельба, Саймон Пегг, новини, Зоряний шлях 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |