RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 29
Додати матеріал

Квентін Тарантіно не користується послугами Netflix

Квентін Тарантіно воліє дивитися фільми на відеокасетах і DVD-дисках, а не за допомогою потокових сервісів. Своїм поглядом на популярні в наші дні послуги потокових сервісів, а також про зльоти і падіння американських відеомагазинів знаменитий режисер поділився з автором книги "I Lost It At The Video Store" Томом Ростоном, який для глави "In the Wake Up Streaming" взяв інтерв'ю у ряду кіновиробників, серед яких Кевін Сміт, Даррен Аронофскі ... Читати далі »

Переглядів 576 | Коментарів 0 Продовження

Ідріс Ельба пообіцяв новий тип лиходія в «Зоряному шляху 3»

Лиходій, якого зіграє у фантастичному фільмі "Зоряний шлях 3" Ідріс Ельба матиме ряд принципових відмінностей від традиційних для франшизи антагоністів. Про це розповів сам актор в інтерв'ю телеканалу MTV.

"Саймон Пегг і його команда придумали дуже цікаву, комплексну історію для мого персонажа. Ви ніколи не бачили мене в подібному образі. Вважаю, що у" ... Читати далі »

Переглядів 533 | Коментарів 0 Продовження

NBC замовив дев`ять додаткових сценаріїв до серіалу «Сліпа пляма»

Після входу в ефір 21 вересня 2015 першого епізоду нової драми NBC "Сліпа пляма", канал прийняв рішення замовити додаткові дев`ять сценаріїв до першого сезону серіалу, головні ролі в якому виконують Джеймі Александер і Салліван Степлтон. Про це повідомляє видання The Hollywood R ... Читати далі »

Переглядів 471 | Коментарів 0 Продовження

Марк Уолберг покаявся перед Папою Римським за фільм «Третій зайвий»

Марк Уолберг покаявся перед Папою Римським Франциском за участь у комедії "Третій зайвий". Як повідомляє видання The Independent, така можливість випала акторові під час минулого фестивалю World Meeting of Families у Філадельфії, який відвідав понтифік.

"Святий от ... Читати далі »

Переглядів 494 | Коментарів 0 Продовження

Рідлі Скотт дізнався про воду на Марсі раніше NASA

Британський режисер Рідлі Скотт знав про наявність води на Марсі задовго до того, як про це офіційно оголосила Американська адміністрація з аеронавтики і дослідження космічного простору (NASA). Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, про це розповів журналістам сам постановник.

"Я знав це вже багато місяців тому. Коли я вперше спілкувався з фахівцями NASA, ми обговорювали різні аспекти досліджень, і я сказав їм:" Значить, ви там вияви ... Читати далі »

Переглядів 422 | Коментарів 0 Продовження

Комедія встановила рекорд в китайському прокаті

Комедія "Пригоди в Гонконзі" встановила абсолютний стартовий рекорд в Китаї серед фільмів місцевого виробництва, заробивши в прем'єрні вихідні 106,3 мільйона доларів. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

До цього картина також показала рекордний результат в перший день прокату, заробивши 32 мільйони доларів. Краще стартували тільки бойовик " ... Читати далі »

Переглядів 436 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |