RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 21 » Джосс Уідон уточнив різницю між Marvel і DC
17:26
Джосс Уідон уточнив різницю між Marvel і DC
У студії Marvel і тих, хто займається екранізаціями коміксів DC абсолютно різні творчі підходи та це має пряме відношення до успішності проектів. Таку думку висловив в розлогому інтерв'ю виданню Complex режисер Джосс Уідон.

"Я ще не бачив" Загін самогубців ", але подивився" Бетмена проти Супермена ". У кожного свої методи. Вважаю, що Marvel завжди була більш успішною систематично, а у DC свій впізнаваний стиль, і виглядає це приголомшливо, але Кевін (президент Marvel Studios Кевін Фейдж - примітка "Favorite Movies") завжди був кращим оповідачем. Він дійсно дуже печеться про узгодженість всього, і я точно знаю, що стиль ніколи не превалює у Marvel над змістом, хоча завжди присутній. Наприклад, "Людина-мураха" був цілком стильним. Упевнений, що "Доктор Стрендж" буде фантастичним. Ну, і вони роблять прекрасні проекти для ТБ. Зв'язка Marvel-Netflix працює відмінно. А ось рішення DC довірити одні й ті ж ролі в серіалах і фільмах різним акторам, скажімо так, викликає питання ", - сказав Уіддон, пожартувавши, що його дочка обурена тим, що в повнометражних картинах роль Флеша буде грати інший актор.



Що стосується майбутніх планів, то режисер не проти зняти епізод "Зоряних воєн". "Хотів би я зняти" Зоряні війни "? Я не розумів, навіщо мені це. Але після того як я подивився трейлер" Ізгоя ", я зрозумів, що хочу зняти щось подібне. Що може бути краще: зняти фільм про всесвіт" Зоряних воєн ", але при цьому не бути прив'язаним до цілої серії", - додав він.
Переглядів: 694 | Додав: Elnino | Теги: DC, кіно, Marvel, новини, комікси, Джосс Уідон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6091
Міні чат
200
Copyright © 2015 |