RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Фільми українською

Загін самогубців

Постер
Переглядів: 1704
Додано: 01.04.2018 Трейлер укр. мова
Трейлер рос. мова
Жанр: Фантастика, Фентезі, Бойовик, Трилер, Кримінал.
Оригінальна назва: Suicide Squad.
Країна: США, Канада.
Режисер: Девід Айер.
У ролях: Марго Роббі, Кара Делевінь, Скотт Іствуд, Джаред Лето, Джай Кортні, Вілл Сміт, Бен Аффлек, Юель Кіннаман, Адевале Акінойе-Агбаже, Віола Девіс ...

Короткий опис:
Одного разу у фантастичному бойовику Загін самогубців уряд США вирішує реалізувати план однієї зі співробітниць по імені Аманда Уоллер, і створити спеціальне угруповання для захисту планети. Адже крім арешту звичайних людей, організація також бореться з небезпечними злочинцями, які володіють надлюдськими можливостями. Завдяки генній мутації, їх тіло стійке до зброї і вони здатні завдати набагато більших збитків, ніж солдати армії. Таким чином, Аманда Уоллер вирішує, що найкращим способом перемогти лиходіїв буде створити команду з таких ж злодіїв. Практично всі ув'язнені погоджуються на цю пропозицію, назвавши своє угруповання «Загін самогубців». Але, опинившись на волі, злочинці швидко повертаються до звичних для них справ, і хто знає, чи будуть вони далі співпрацювати з урядом. Але в цьому і полягає хитрий план Аманди, адже в разі невдачі вона завжди може піти від відповідальності, звинувативши у всьому колишніх ув'язнених. Проте, якщо «Загін самогубців» не допоможе Сполученим штатам, то все людство може бути приречене на вимирання! Фільм Загін самогубців дивитись онлайн українською мовою в хорошій якості HD безкоштовно.

Дивитися Загін самогубців (2016) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 1704 | Завантажень: 0 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 3.7/7

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 1

Elnino

Комментарий № 1 | Дата: 07.08.2016 в 13:39

    Новий фільм за кіновсесвітом DC, який розважає жартами а-ля Marvel, вийшов найбільш неоднозначним з усіх, знятих в цьому всесвіті.

    Величезна маркетингова компанія, залучення різнопланових акторів, а також дуже крутий сценарист, але не кращий режисер біля керма зробили свою справу.

    Після епічної трилогії Нолана, знятій по-справжньому серйозно і продумано, DC вирішили знімати все по лекало: адже минулого разу спрацювало, і фільми за коміксами почали називати мало не «культовими». Але, то був Нолан, зі своїми тарганами в голові. Можливо, в його роботах занадто багато незрозумілого, можливо подекуди Кріс бере чужі ідеї і підносить їх у абсолют, але не можна не відзначити той факт, що англієць дійсно знімає хороше кіно, яке цікаво дивитися.

    Суїцидники безперечно позитив у візуальному плані, на них цікаво дивитися і вони однозначно зберуть немалий куш в кінотеатрах. Але чогось в них не вистачає. Якоїсь родзинки, яка б вирізняла один кіновсесвіт від іншого. Комікси DC похмурішим, ніж Marvel, так в чому проблема? Потрібно зачепитися за цю фішку і працювати в даному напрямку, не перетворюючись на подобу тієї ж «Громадянки», тільки з іншими дійовими особами.

    Особисто мені більше імпонують герої DС, але поки що, я не бачу якоїсь принципової відмінності всесвітів. І в цьому плані, DC на даний момент поступається Marvel.

    В цілому, «Загін самогубців» на жаль, став саме тим кіно, чия рекламна компанія і трейлер були набагато крутіше, ніж готовий продукт. Чекаємо Лігу Справледлівості.

    7/10


Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |