RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 12 » Джеймі Фокс зіграє Крихітку Джона у фільмі про Робіна Гуда
13:20
Джеймі Фокс зіграє Крихітку Джона у фільмі про Робіна Гуда
Популярний голлівудський актор Джеймі Фокс зіграє одну з ключових ролей у фільмі "Робін Гуд: Початок", присвяченому легендарному розбійникові з Шервудського лісу. Як повідомляє видання Deadline, йому дісталася партія Крихітки Джона.

Персонаж Фокса описується, як "обпалений Хрестовими походами ветеран, який спочатку ставиться з недовірою до Робіна Гуду, але потім поступово змінює свою точку зору". Підкреслюється, що під час Хрестових походів головні герої воювали по різні боки барикад.



Тарон Егертон, який знайомий глядачам за фільмом "Kingsman: Таємна служба" зіграє ватажка розбійників, а роль діви Маріон дісталася актрисі Ів Хьюсон. Терміни робіт над проектом поки не уточнюються, як і можливий прокатний графік.

Нагадаємо, що історія популярного героя середньовічних англійських балад Робіна Гуда неодноразово переносилася на великий екран. Вперше це було зроблено в 1922 році в картині, головну роль в якій зіграв Дуглас Фербенкс. Однією з останніх на момент написання даної замітки екранізацій став фільм під назвою "Робін Гуд" з Расселом Кроу в головній ролі. Проект провалився в світовому прокаті, заробивши всього 320 мільйонів доларів при бюджеті в 200 мільйонів доларів.
Переглядів: 696 | Додав: Elnino | Теги: Крихітка Джон, новини, Джеймі Фокс, Робін Гуд: Початок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |