RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 12
Додати матеріал

Хав'єр Бардем і Дженніфер Лоуренс зіграють в картині Даррена Аронофскі

Хав'єр Бардем і Дженніфер Лоуренс зіграють головні ролі в трилері, який збирається зняти для студії Paramount Pictures режисер Даррен Аронофскі. Про це повідомляє видання Variety. Аронофскі також виконає функції сценариста і продюсера проекту.

Деталі сюжету поки тримаються в секреті, відомо лише, що в центрі сюжету опиняться двоє героїв, взаємини яких піддаються випробуванню, коли в їхньому будинку з'являються незвані гості. Аронофскі планує ... Читати далі »

Переглядів 791 | Коментарів 0 Продовження

Сиквел «Всесвітньої війни Z» позбувся режисера

Сиквел фантастичного фільму "Всесвітня війна Z" позбувся режисера. Як стверджує видання Variety, через конфлікт знімальних графіків проект покинув постановник Хуан Антоніо Байона. Тим не менш, кіностудія Paramount не має наміру відмовлятися від виробництва картини, прем'єра якої вже заявлена ​​на ... Читати далі »

Переглядів 630 | Коментарів 0 Продовження

Джеймі Фокс зіграє Крихітку Джона у фільмі про Робіна Гуда

Популярний голлівудський актор Джеймі Фокс зіграє одну з ключових ролей у фільмі "Робін Гуд: Початок", присвяченому легендарному розбійникові з Шервудського лісу. Як повідомляє видання Deadline, йому дісталася партія Крихітки Джона.

Персонаж Фокса описується, як "обпалений Хрестовими походами ветеран, який спочатку ставиться з недовірою до Робіна Гуду, але потім поступово змінює свою точку зору". Підкреслюється, що під ч ... Читати далі »

Переглядів 689 | Коментарів 0 Продовження

Пошуки нового Хана Соло близькі до завершення

На початку грудня ми повідомляли, що студія Disney приступила до пошуку виконавця головної ролі в поки безіменному спін-оффі космічної саги «Зоряні війни» про пригоди Хана Соло.

За відомостями Variety, зараз керівництво кінокомпанії готується перейти до фінальн ... Читати далі »

Переглядів 1269 | Коментарів 0 Продовження

«Легенда Г'ю Гласса» не змогла випередити «Зоряні війни 7»

Результати бокс-офісу США за минулі вихідні (8-10 січня) показують, як складно навіть обожнюваному глядачами акторові зі світовим ім'ям змагатися з легендою. Так, що пригодницька драма «Легенда Г'ю Гласса» стала вже третім фільмом, який не зуміли витіснити сьому частину зоряної саги з насидженого першого місця. Показавши блискучий старт в китайському прокаті, « ... Читати далі »

Переглядів 818 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |