RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Австралія підтримає «Чужого» і «Тора 3»
23:08
Австралія підтримає «Чужого» і «Тора 3»
Уряд Австралії прийняв рішення підтримати виробництво двох голлівудських фільмів з умовою, що зйомки проходитимуть на території саме цієї країни. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, мова йде про картини "Тор 3: Рагнарек" і безіменний поки проект Рідлі Скотта, який сам режисер називає "Чужий: Втрачений рай".

Масштаб фінансової допомоги досягне 34,3 мільйона американських доларів. Натомість Австралія розраховує отримати понад 200 мільйонів доларів інвестицій в економіку країни та створення більше 3000 нових робочих місць.
"Австралійська розважальна індустрія організованна таким чином, щоб отримати максимум вигоди від інтеграції в глобальну економіку, і я буду продовжувати активно рекламувати нашу країну як найкраще місце виробництва великобюджетних голлівудських проектів", - йдеться в заяві міністра закордонних справ Австралії Джулі Бішоп. Анонс був зроблений практично відразу після завершення зйомок в Австралії іншого масштабного фільму - "Пірати Карибського моря 5: Мерці не розповідають казки".



Нагадаємо, що прем'єра фільму "Тор 3: Рагнарек" виробництва студії Marvel відбудеться 2 листопада 2017 року, а дата релізу картини Рідлі Скотта поки не уточнювалася.
Переглядів: 490 | Додав: Elnino | Теги: Тор 3, зйомки, Австралія, новини, Чужий: Втрачений рай | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |