RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 24 » Анджеліна Джолі зніме нову драму
13:52
Анджеліна Джолі зніме нову драму
Як повідомляє портал Collider, онлайн-сервіс Netflix і Анджеліна Джолі ("Чаклунка")об'єднають зусилля для роботи над драмою First They Killed My Father.

В основу фільму будуть покладені мемуари Лунг Анг First They Killed My Father: A Daugher of Cambodia Remembers («Спочатку вони вбили мого батька: спогади дочки Камбоджі»). У них автор розповідає про те, як їй вдалося вижити при режимі червоних кхмерів у Камбоджі. Разом з Анг Джолі написала сценарій до нового проекту, а також готується очолити зйомки картини і зайнятися її продюсуванням.

Лунг Анг було п'ять років, коли до влади в Камбоджі в 1975 році прийшли червоні кхмери. З цього моменту почався період терору і геноциду, що забрав життя двох мільйонів жителів. Дівчинку забрали з рідного дому в Пномпені і відправили у військовий тренувальний табір для сиріт, в той час як шестеро її братів і сестер потрапили в трудові табори.


 
«Мене вразила ця книга. Вона назавжди змінила моє розуміння того, наскільки емоційно діти можуть сприймати війну. Я перейнялася долею камбоджійців, тому для мене велика честь подарувати мемуарам Лунг екранне життя », - зізналася Джолі.

Зараз Анджеліна завершує роботу над своїм третім фільмом - драмою «Біля моря», в якій вона зіграла разом з Бредом Піттом. У майбутніх планах Джолі, крім First They Killed My Father, значиться фільм «Африка» про палеоантрополога Річарді Лікі.
Переглядів: 445 | Додав: Elnino | Теги: режисер, Анджеліна Джолі, новини, Лунг Анг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |