RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 31 » Amazon продовжив серіал «Очевидне» на четвертий сезон
23:16
Amazon продовжив серіал «Очевидне» на четвертий сезон
Потоковий сервіс Amazon продовжив свою популярну комедію "Очевидне" на четвертий сезон, прем'єра якого відбудеться в 2017 році виключно для передплатників сервісу Prime Video. Рішення про продовження прийнято до повернення шоу з третім сезоном восени поточного року. Про це повідомляє видання Deadline.

Серед акторів, які повернуться в знайомих образах членів сімейства Пефферманів, Джефрі Тембор (Мора), Джудіт Лайт (Шеллі), Габі Хоффманн (Алі), Емі Ландекер (Сара) і Джей Дюпласс (Джош).



Півгодиний белетристичний серіал "Очевидне", знятий виконавчим продюсером Джилл Солоуей за її власним сценарієм, досліджує такі поняття як сім'я, самоідентифікація, секс і любов. Коли Морт (Тембор) усвідомлює себе як Мору і вирішує представити свою нову справжню сутність сім'ї, його рідня поступово починає розкривати свої власні секрети. Кожен член сім'ї Пефферманів йде у власному напрямку, обчислюючи, ким він не стане.

"У міру досягнення телебаченням нових висот," Очевидне "продовжує виділятися на загальному тлі своїми ретельно прописаними персонажами, історією, яка змушує співпереживати, і ризикованою розповіддю, - сказав у своїй заяві глава відділу півгодинних телепроектів Amazon Studios Джо Льюїс. - Ми вдячні нашим передплатникам, які з ентузіазмом відреагували на Пефферманів, і ми з радістю розповімо їм ще одну главу їх історії ".
Переглядів: 714 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Очевидне, 4 сезон, transparent, новини, Amazon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |