RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 31
Додати матеріал

Amazon продовжив серіал «Очевидне» на четвертий сезон

Потоковий сервіс Amazon продовжив свою популярну комедію "Очевидне" на четвертий сезон, прем'єра якого відбудеться в 2017 році виключно для передплатників сервісу Prime Video. Рішення про продовження прийнято до повернення шоу з третім сезоном восени поточного року. Про це повідомляє видання Dea ... Читати далі »

Переглядів 712 | Коментарів 0 Продовження

Американська газета повідомила про перезйомки спін-оффу «Зоряних воєн»

Перший спін-офф "Зоряних воєн" під назвою "Ізгой-Один. Зоряні Війни: Історії" відправлений на дорогі перезйомки. В якості причини видання NY Post Page Six вказує на невдоволення керівництва Walt Disney представленим йому варіантом картини.

Які саме епізоди фільму піддадуться редакції, не уточнюється. За відомостями анонімних джерел, буде істотно розширена партія Дарта Вейдера. Очікується, що зйомки додаткових сцен продовжаться про ... Читати далі »

Переглядів 666 | Коментарів 0 Продовження

Дуейн Джонсон зіграє попередника Супермена

Дуейн Джонсон ("Розлом Сан-Андреас") виконає головну роль у фільмі, присвяченому пригодам Кларка "Дока" Севеджа, який збирається знімати режисер Шейн Блек. Цю інформацію підтвердив сам актор, розмістивши відповідний анонс на своїй сторінці в Facebook.

"Усі прихильники ком ... Читати далі »

Переглядів 727 | Коментарів 0 Продовження

Оголошена дата прем'єри фільму «Бойовий ангел»

Кіностудія 20th Century Fox оновила свої прокатні графіки, одночасно анонсувавши дати прем'єр деяких перспективних кінопроектів. Зокрема, було оголошено, що вельми очікуваний фантастичний фільм "Бойовий ангел" буде представлений глядачам 20 липня 2018 року.

Таким чином, він складе серйозну конкуренцію в прокаті екранізації коміксів DC під назвою "Аквамен", яка виходить на екрани через сім днів. Інших суперників у "Бойовог ... Читати далі »

Переглядів 788 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |