RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 13
Додати матеріал

«Світ Юрського періоду» знову покажуть в мережі IMAX

Компанія IMAX і кіностудія Universal Pictures анонсували повторний прокат фільму "Світ Юрського періоду". Як повідомляється в офіційному прес-релізі, стереоскопічна версія картини демонструватиметься в американській мережі кінотеатрів IMAX протягом тижня, починаючи з 28 серпня 2015 року.
... Читати далі »

Переглядів 540 | Коментарів 0 Продовження

20th Century Fox залишить собі «Фантастичну четвірку»

Незважаючи на провал фільму "Фантастична четвірка", 20th Century Fox не має наміру розлучатися з супергероями з коміксів Marvel надалі. Про це розповів в інтерв'ю виданню NY Times Кріс Аронсон, глава прокатного департаменту студії.

"Нам подобаються ці герої і ми придумаємо, що робити з ними надалі", - заявив він. Що стосується вкрай невпевненого старту картини в домашньому прокаті, то за визнанням Аронсона, ніхто не очікував т ... Читати далі »

Переглядів 474 | Коментарів 0 Продовження

Зак Галіфіанакіс озвучить Джокера

Популярний американський комік Зак Галіфіанакіс візьме участь у роботі над проектом "Лего. Фільм: Бетмен". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, йому належить озвучити супротивника Темного лицаря Джокера.

У актора багатий досвід в озвучуванні персонажів анімаційних проектів. Його голосом говорять герої серіалів "Сімпсони", "Американський тато", "Том йде до мера" та інші. Самого Бетмена в мультфільмі буд ... Читати далі »

Переглядів 504 | Коментарів 0 Продовження

«Останній корабель» отримає 3 сезон

Вояж есмінця ВМС США «Натан Джеймс» по хвилях апокаліпсису триває! Як повідомило керівництво телеканалу TNT, популярний драматичний трилер тільки що отримав продовження на третій сезон.

Серіал, що розповідає про те, як група військових намагається знайти ліки від смертельного вірусу, стартував минулого року. Серед продюсерів значився майстер видовищних сцен Майкл Бей (« ... Читати далі »

Переглядів 598 | Коментарів 0 Продовження

Джей Джей Абрамс розкрив деякі таємниці Кайло Рена

Режисер Джей Джей Абрамс ("Супер 8"), який завершує роботу над фільмом "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили", в інтерв'ю виданню Entertainment Weekly відкрив завісу таємничості, що огортає одного з його ключових персонажів - Кайло Рена.

За словами постановника, останній &qu ... Читати далі »

Переглядів 526 | Коментарів 0 Продовження

Метт Райан повернеться до ролі Костянтина

Метт Райан, який зіграв титульного героя в телекоміксі "Костянтин", який канал NBC закрив після першого сезону, повернеться до своєї ролі в п'ятому епізоді четвертого сезону серіалу каналу The CW " ... Читати далі »

Переглядів 663 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |