RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 13 » 20th Century Fox залишить собі «Фантастичну четвірку»
21:16
20th Century Fox залишить собі «Фантастичну четвірку»
Незважаючи на провал фільму "Фантастична четвірка", 20th Century Fox не має наміру розлучатися з супергероями з коміксів Marvel надалі. Про це розповів в інтерв'ю виданню NY Times Кріс Аронсон, глава прокатного департаменту студії.

"Нам подобаються ці герої і ми придумаємо, що робити з ними надалі", - заявив він. Що стосується вкрай невпевненого старту картини в домашньому прокаті, то за визнанням Аронсона, ніхто не очікував такого розвитку подій. "Тут особливо говорити нема про що. Я ніколи не бачив, щоб цілий ряд обставин зробили настільки серйозний вплив на стартовий результат", - додав він.



Найімовірніше, представник студії мав на увазі не тільки в більшості своїй розгромні рецензії професійних критиків, а й висловлювання режисера Джошуа Транка, який поклав всю провину за провал картини на керівництво 20th Century Fox.

Нагадаємо, що за умовами угоди з Marvel, яка була підписана ще до придбання останньою компанією Walt Disney, 20th Century Fox розпоряджається правами на героїв "Фантастичної четвірки" та деяких інших персонажів до тих пір, поки знімає про них фільми.

Нова версія "Фантастичної четвірки", вартість виробництва якої оцінюється в 120 мільйонів доларів, заробила в прем'єрні вихідні в Північній Америці лише 26 мільйонів доларів.
Переглядів: 474 | Додав: Elnino | Теги: Фантастична четвірка, новини, 20th Century Fo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |