RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 15 » «Зшивачі» продовжені на другий сезон
23:16
«Зшивачі» продовжені на другий сезон
Телемережа ABC Family продовжила свій новий процедурал "Зшивачі" на другий сезон напередодні фіналу шоу, який відбудеться 4 серпня 2015 року. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Драма, головні ролі в якій виконують Емма Ішта, Кайл Харріс і Саллі Річардсон-Уітфілд, є першим процедуралом каналу і пріоритетним серіалом для нового президента телемережі Тома Аскейма. Перші шість епізодів серіалу, що виходить по четвергах о 21:00, зібрали біля екранів у середньому по дев'ятсот тридцять тисяч чоловік. Шоу є найпопулярнішим сценарним проектом серед глядачів від 18 до 34 років.



Сюжет "Зшивачів" сценариста Джеффа Шечтера розгортається навколо молодої жінки, яку наймає таємна урядова організація, щоб за допомогою її здібностей можна було проникати в уми недавно померлих людей і, використовуючи їхні спогади, розслідувати вбивства і розгадувати таємниці. Функції виконавчих продюсерів ділять між собою Шечтер, Джонатан Баруч і Роберт Волкен.
"Зшивачі" приєдналися до лінійки серіалів ABC Family, серед яких "Милі ошуканки", "Татко", "Погоня за життям", "Фостери", "Їх переплутали в пологовому будинку", "Молоді й голодні", а також "Recovery Road" , "Kevin From Work" і "Смеркові мисливці".
Переглядів: 565 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 2 сезон, Зшивачі, Сшиватели, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |