RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 5 » «Зоряним війнам 7» передбачили перемогу над «Титаніком»
18:46
«Зоряним війнам 7» передбачили перемогу над «Титаніком»
Світові касові збори фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" можуть досягти 2,2 мільярда доларів. Про це з посиланням на думку аналітиків фінансової компанії Stifel повідомляє видання BusinessInsider.

Таким чином, картина має всі шанси витіснити "Титанік" з другого місця в рейтингу найкасовіших кінопроектів в історії кіно. Нагадаємо, що свого часу фільм Джеймса Кемерона заробив 2,186 мільярда доларів.



Настільки оптимістичний прогноз пояснюється тим, що за останні роки кількість кінозалів зі стереоскопічним обладнанням зросла в декілька разів, а на таких важливих для прокату ринках, як китайський і російський спостерігалося бурхливе зростання числа кінотеатрів.

Експерти особливо підкреслюють, що комерційний успіх сьомого епізоду "Зоряних воєн" багато в чому залежатиме від поки ще не встановленої дати прем'єри в Китаї, так як існує прямий зв'язок між тривалістю відстрочки старту картини в китайському прокаті і її зборами в цій країні.



Нагадаємо, що раніше фільму "Зоряні війни 7" передбачали найсильніший старт в історії кіно не тільки в домашньому, але й міжнародному прокатах.

У картині знімалися Гвендолін Крісті, Марк Хемілл, Оскар Айзек, Харрісон Форд, Домналл Глісон, Керрі Фішер, Адам Драйвер, Енді Серкіс, Макс фон Сюдов, Уорвік Девіс та інші актори.
Переглядів: 529 | Додав: Elnino | Теги: Епізод 7, Зоряним війни, Титанік, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |