RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 23 » «Зоряний шлях 3» отримав назву?
00:17
«Зоряний шлях 3» отримав назву?
При всьому галасі навколо «Пробудження сили» легко забути про те, що до виходу на екрани готується чергова частина ще однієї космічної франшизи. Зйомки «Зоряного шляху 3» мають стартувати цього літа під керівництвом Джастіна Ліна, і один з учасників основного акторського складу, Саймон Пегг, в даний час щільно працює над сценарієм. В інтерв'ю каналу MTV Пегг розповів дещо про лиходія, якого зіграє Ідріс Ельба.

За словами Саймона, Ідрісу належить приміряти один з образів оригінальної франшизи, що стартувала в далеких 60-х роках з серіалу. При цьому сценарист уточнив, що вони з колегами намагаються прописати роль для Ельби таким чином, щоб його герой зумів задати жару всім, хто опиниться з ним в кадрі. Раніше, нагадаємо, Пегг також пообіцяв, що новий фільм збереже дух оригінального серіалу.



У цьому ж інтерв'ю актора запитали, чи виявиться, на його думку, «Пробудження сили» краще приквелів до оригінальної трилогії «Зоряних воєн». Пегг відповів без роздумів: «По-моєму, один трейлер виявився краще за всіх приквелів разом узятих».



Крім того, ресурсу TrekMovie стало відомо, що в Американської асоціації кінокомпаній недавно було зареєстровано назву Star Trek: Beyond, що можна перекласти як «Зоряний шлях: За межами». Джерело підкреслює, що ця назва може бути не остаточною. Втім, враховуючи, що триквел повинен розповісти глядачам про те, як команда корабля «Ентерпрайз» досліджує незвідані космічні простори, підзаголовок Beyond виглядає вельми доречно.
Переглядів: 657 | Додав: Elnino | Теги: Саймон Пегг, новини, Зоряний шлях 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |