RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 26 » «Зоряні війни 7» встановили новий рекорд Різдва
21:36
«Зоряні війни 7» встановили новий рекорд Різдва
Фільм "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" продовжує свою переможну ходу по екранах Північної Америки. Як повідомляється видання The Hollywood Reporter, картина записала на свій рахунок ще одне досягнення - абсолютний рекорд в різдвяних зборах.

У п'ятницю, 25 грудня 2015 року, фільм заробив 49,3 мільйона доларів, тобто в два рази більше, ніж попередній рекордсмен - "Шерлок Холмс" в 2009 році. Сукупні домашні збори сьомого епізоду перевищили 440 млн., доларів. Під другі вихідні проект може заробити близько 150 мільйонів доларів, що також буде абсолютним рекордом. Попередній належав картині "Світ Юрського періоду", що завершила другий вік-енд з результатом 106 мільйонів доларів.



Найімовірніше, вже до 28 грудня 2015 в активі "Зоряних воєн 7" буде сума, що перевищує один мільярд доларів. Варто відзначити, що настільки значного результату проекту вдалося домогтися без допомоги китайського прокату, так як він стартує в Китаї лише в січні 2016 року.

Компанія Walt Disney вельми з оптимізмом дивиться на перспективи фільму в Китаї, тому на прем'єру будуть відправлені майже всі виконавці головних ролей. Експерти розраховують, що "Зоряні війни" зможуть заробити в китайському прокаті не менше 300 млн., доларів.
Переглядів: 577 | Додав: Elnino | Теги: різдвяний рекорд, кіно, новини, Зоряні війни 7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |