RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 18 » «Зоряні війни 7» розтрощили «Гаррі Поттера»
15:55
«Зоряні війни 7» розтрощили «Гаррі Поттера»
Нічні покази фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" в Північній Америці забезпечили йому близько 55 мільйонів доларів. Про це повідомляє видання Variety. Таким чином, сьомому епізоду знаменитої саги вдалося побити попередній рекорд, встановлений в 2011 році картиною "Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2", яка заробила за той же період 43,5 мільйона доларів.

Якщо схожа динаміка зборів збережеться і протягом прем'єрних вихідних, то сьомому епізоду "Зоряних воєн" з легкістю вдасться побити і інший історичний рекорд - 208 млн., доларів за перший уїк-енд, котрі заробив фільм "Світ Юрського періоду". Нагадаємо, що раніше жодному фільму, випущеному в грудні, не вдавалося заробити в прем'єрні вихідні понад 100 мільйонів доларів.



Другий епізод нової трилогії буде представлений глядачам в травні 2017 року, проте до цього, у грудні 2016 року, вони зможуть побачити перший офіційний спін-офф під назвою "Зоряні війни. Ізгой", дія якого буде відбуватися до подій "Нової надії". У цьому фільмі візьмуть участь Фелісіті Джонс, Мадс Міккельсен, Бен Мендельсон, Алан Тьюдік, Дієго Луна, Форест Уїтакер, Донні Єн, Різ Ахмед, Джонатан Аріс, Аттіла Дж. Керекеш та інші актори.
Переглядів: 1004 | Додав: Elnino | Теги: нічні покази, кіно, Зоряні війни 7, касові збори, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3599
Міні чат
200
Copyright © 2015 |