RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 7 » «Зоряні війни 7» розтрощили «Аватар»
00:28
«Зоряні війни 7» розтрощили «Аватар»
Фільм "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" став найкасовішим кінопроектом в історії американського прокату, заробивши до 6 січня 2015 більше 760 мільйонів доларів, і змістивши таким чином з першого місця фантастичну стрічку "Аватар".

Примітно, що для досягнення такого результату проекту Джеймса Кемерона знадобилося 318 днів, а сьомому епізоду "Зоряних воєн" - всього 20. У світовому прокаті досягнення "Зоряних воєн 7" поки не настільки вражаючі. На момент написання даної замітки фільм заробив 1,56 мільярда доларів, таким чином, його відділяло від фінального результату "Аватару" 1,2 мільярда доларів. Цілком можливо, що скоротити відставання допоможе прокат "Зоряних воєн 7" в Китаї, де вони стартують 9 січня 2016 року.



Нагадаємо, що в картині знімалися Дейзі Рідлі, Керрі Фішер, Марк Хемілл, Адам Драйвер, Харрісон Форд, Домналл Глісон, Гвендолін Крісті, Пітер Мейх'ю, Оскар Айзек, Джон Бойега та інші актори. Постановник Джей Джей Абрамс.

Восьмий епізод "Зоряних воєн" буде представлений глядачам в травні 2017 року. А в грудні 2016 року їх чекає перший спін-офф, сюжет якого сфокусується на другорядних персонажах. Його жанр описувався творцями як "військовий бойовик".
Переглядів: 862 | Додав: Elnino | Теги: Аватар, кіно, новини, Зоряні війни 7, касові збори | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |