RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 14 » «Зоотрополіс» зберіг лідерство в прокаті
12:41
«Зоотрополіс» зберіг лідерство в прокаті
Завершений вікенд (11-13 березня) ознаменувався в бокс-офісі США черговою перемогою анімаційної стрічки «Зоотрополіс» - новий проект студії Disney зумів заробити вдвічі більше, ніж його найближчий переслідувач. Що ж стосується новачків прокату, то в топі-5 вдалося закріпитися леше одному з них, інші ж завершили тиждень за межами п'ятірки кращих.

Отже, збори «Зоотрополіса» за минулі вихідні склали $ 50 млн, і тепер мультфільм може похвалитися сумою в $ 142,6 млн за два тижні в прокаті. Примітно, що з усього топу-5 картина втратила найменшу кількість аудиторії - лише 33% глядачів.

На світовій арені справи у мультика йдуть якнайкраще: там привітні тварини з Зоотрополіса зібрали $ 288,7 млн. Разом в скарбничці стрічки є $ 431,3 млн - відмінний результат для проекту, який оселився в кінотеатрах зовсім недавно.



На другому місці розташувався дебютант тижня - містична драма «Кловерфілд, 10». Фільм Деніела Трахтенберга зібрав в свої перші вихідні $ 25,2 млн, чим здивував багатьох журналістів, які пророкували йому куди більш скромний результат. Зав'язка картини досить проста: після автомобільної аварії жінка потрапляє в бункер, де їй доводиться коротати час з двома чоловіками, один з яких стверджує, що весь інший світ загинув в результаті хімічної атаки.

До прем'єри фільму подробиці його сюжету трималися в найсуворішому секреті. Назва стрічки - це відсилання до трилера «Монстро» (в англійському варіанті - Cloverfield), але, по суті, дві картини об'єднують лише продюсер Джей Джей Абрамс і сценарист Дрю Годдард. Критики, отримавши кота в мішку, залишилися в захваті, оскільки режисерові вдалося органічно поєднати в одному проекті кілька жанрів.



Третя позиція в топ-5, як і минулого тижня, залишилася за блокбастером «Дедпул». Ще $ 10,8 млн вирушили в скарбничку найманця з коміксів Marvel. Зараз фільм Тіма Міллера зібрав в домашніх кінотеатрах $ 328,1 млн і за цим показником уже обійшов «Залізну людину» ($ 318,4 млн) і наблизився до «Вартових Галактики» ($ 333,1 млн). В цілому по світу блокбастер подолав позначку в $ 700 млн.



Четверту сходинку фінансового рейтингу зайняв бойовик «Падіння Лондона» з Джерардом Батлером в головній ролі. Стрічка Бабака Наджафі заробила на любителях погонь і перестрілок додаткові $ 10,7 млн, лише трохи поступившись «Дедпулу». Всього ж в скарбничці сиквела «Падіння Олімпу» є зараз $ 38,9 млн - невтішний результат, враховуючи, що бюджет бойовика склав $ 60 млн. І якщо глядачі готові були заради порції гострих відчуттів купити квитки в кінотеатр, то критики рознесли «Падіння Лондона» в пух і прах. Батлер в знайомому образі неймовірно нудний, сценаристів б поміняти, а екшен-сцени зняти краще - такий був вердикт рецензентів.



І замикає п'ятірку кращих на цьому тижні військова комедія «Павільйон сміху», яка заробила $ 4,6 млн. Усього ж фільм Гленна Фікарра і Джона Рекуа зібрав $ 14,6 млн. Історія про журналістку, яка відправилася в охоплений війною Афганістан, викликала у рецензентів переважно позитивні почуття. Тіна Фей довела, що їй під силу не тільки комедійні, а й драматичні ролі, а режисерам вдалося зняти військовий фільм з часткою гумору.

 
Переглядів: 1028 | Додав: Elnino | Теги: касові збори, 10, Зоотрополіс, новини, Кловерфілд, Павільйон сміху | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |