RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 7 » «Зоотрополіс» очолив американський прокат
13:38
«Зоотрополіс» очолив американський прокат
Перший весняний вікенд (4-6 березня) в північноамериканському бокс-офісі ознаменувався безперечною перемогою одного з новачків прокату - анімаційної стрічки «Зоотрополіс», за створенням якої стоїть студія Disney.

За перегляд нового творіння Мишачого будинку глядачі віддали $ 73,7 млн, і це найкращий результат мультфільмів студії в перший прокатний тиждень. Попередній рекорд належав «Крижаному серцю» ($ 67,4 млн). За межами США «Зоотрополіс» показав себе ще краще - в світовому прокаті у стрічки є вже $ 232,5 млн (з урахуванням домашніх зборів).

І критики, і глядачі від «Зоотрополіса» залишилися в повному захваті. Команда фільму на чолі з режисерами Джаредом Бушем, Річем Муром і Байроном Ховардом проробила величезну роботу і створила унікальний світ, в якому хижаки і травоїдні мирно існують один з одним.



Друге місце на цьому тижні належить бойовику «Падіння Лондона». Сиквел фільму «Падіння Олімпу» зумів заробити на любителях гострих відчуттів $ 21,7 млн, що менше ніж результат оригіналу в його перший тиждень ($ 30,4 млн).

Рецензенти зазвичай скептично ставляться до подібних стрічок. Не минула ця доля і «Падіння Лондона»: більшість критиків порахувало, що картина Бабака Наджафі відноситься до числа проектів, які не володіють яким б то не було смисловим навантаженням, а у візуальному плані вона поступається тому ж «Племені ізгоїв». Глядачі, навпаки, більш лояльно поставилися до продовження, і на сайті CinemaScore воно отримало оцінку A-, чим можуть похвалитися лише деякі фільми.



Третя позиція дісталася беззмінному лідеру останніх тижнів - блокбастеру «Дедпул». Ще $ 16,4 млн вирушили в скарбничку любителя матюків, і тепер його результат в домашньому прокаті обчислюється сумою в $ 311,2 млн. Той факт, що фільм з рейтингом R зумів відмінно показати себе в бокс-офісі, змусив голлівудських босів задуматися, а чи не пора почати екранізувати комікси по-дорослому. Правда, керівництво Marvel заявило, що все-таки продовжить дотримуватися початкової концепції розвитку власного кіновсесвіту, тобто залишиться при рейтингу PG-13.



Четверте місце в топі-5 зайняла військова комедія Гленна Фікарра і Джона Рекуа «Репортер». Глядачі віддали $ 7,6 млн за історію про те, як нью-йоркська журналістка залишила безхмарне життя і відправилася висвітлювати події в охопленому війною Афганістані. Головну роль у стрічці виконала Тіна Фей, і її гру критики назвали феноменальною. Однак студія Paramount покладала на картину великі надії.

Якщо в «Падінні Олімпу» сценарій, за словами рецензентів, взагалі відсутній, то «Репортер» радує осмисленими діалогами і доречним сарказмом. Зняти комедію про війну, та ще й в іронічному ключі - завдання не з легких, але Фікарра і Рекуа впоралися з нею майстерно.



Замкнув п'ятірку найкасовіших фільмів вікенду епічне фентезі «Боги Єгипту». Мабуть, поки що фільм Алекса Пройаса - головне розчарування року для глядачів і критиків. Картина змогла зібрати лише $ 5 млн, а всього в домашніх кінотеатрах «Боги Єгипту» заробили $ 22,8 млн - досить слабкий результат для блокбастера, знятого за $ 140 млн.

 
Переглядів: 995 | Додав: Elnino | Теги: Боги Єгипту, новини, Зоотрополіс, репортер, касові збори, Падіння Лондона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |