RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 30 » Зйомки «Трону 3» остаточно скасовані
19:12
Зйомки «Трону 3» остаточно скасовані
Кіностудія Walt Disney остаточно відмовилася від виробництва фільму "Трон 3". Про це з посиланням на свої джерела в керівництві компанії повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Анонімні інформатори особливо підкреслюють, що студія ніколи не давала "зелене світло" створенню "Трону 3", і вся інформація про можливих учасників проекту, знімальний графік і назву - не більше ніж попередні обговорення.
Стверджується також, що одним з учасників третього фільму міг стати Джаред Лето, але переговори з актором так і не були проведені.
Зазначимо, що чутки про те, що студія Walt Disney готова зняти продовження фільму "Трон: Спадщина" з'являлися неодноразово з моменту його прем'єри в 2010 році. У 2013 році постановник Джозеф Косинські заявляв про те, що у нього вже є сценарій, і він готовий приступити до роботи в будь-який момент.



У картині "Трон: Спадщина", яка стала продовженням культового фільму 80-х років, головні ролі виконали Джефф Бріджес, Олівія Уайлд, Брюс Бокслейтнер, Джеймс Фрейн, Бо Гарретт, Майкл Шин та інші актори. Незважаючи на наявність значної фанбази, проект зібрав у світовому прокаті невтішні 400 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 170 мільйонів доларів.
Переглядів: 458 | Додав: Elnino | Теги: зйомки, Трон 3, фільм, новини, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |