RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 26 » Зйомки «Трансформерів 5» почалися на Кубі
17:10
Зйомки «Трансформерів 5» почалися на Кубі
На Кубі стартували зйомки фільму "Трансформери 5: Останній лицар". Про це повідомив на своїй офіційній сторінці в Instagram режисер картини Майкл Бей, супроводивши свій пост знімком раритетного автомобіля, які у великій кількості збереглися на Острові Свободи.

"Другий американський фільм, який знімається на Кубі -" Трансфомери ". Дивовижне місце", - написав він. Відзначимо, що першим голлівудським кінопроектом, зйомки якого проходили на Кубі після майже 60 років ізоляції, став пригодницький бойовик "Форсаж 8".



Нагадаємо, що ключові ролі в картині зіграють Марк Уолберг, Ізабела монери, Стівен Мерчант, Жан Дюжарден, Пітер Каллен та інші актори. Короткий зміст на момент написання даної замітки не уточнювався, але, цілком ймовірно, що сценарій буде заснований на сюжетній лінії "Лицарі Кібертрона", в якій мова йде про перших Трансфомерів, які створили лицарський орден і відправилися підкорювати всесвіт, щоб нести світло освіти і мудрості. "Трансформери 5" будуть випущені в широкий прокат 23 червня 2017 року.

Студія Paramount Pictures вже анонсувала випуск шостої і сьомої серії, які будуть представлені глядачам влітку 2018 і 2019 років, відповідно. Чи збереже Майкл Бей режисерський пост, невідомо.
Переглядів: 791 | Додав: Elnino | Теги: Трансформери 5, зйомки, Майкл Бей, фільм, новини, Куба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |