RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 11 » Зйомки фільму «Зоряні війни 8» стартували
12:48
Зйомки фільму «Зоряні війни 8» стартували
Зйомки фільму "Зоряні війни: Епізод 8" стартували. Про це повідомив глава компанії Walt Disney Боб Айгер представляючи квартальний фінансовий звіт очолюваної ним структури. Фрагменти з його виступу наводить видання Comingsoon.

"Зйомки наступного епізоду легендарної саги вже почалися, і ми підтверджуємо оголошену раніше дату прем'єри в грудні 2017 року. Також почалася підготовка до створення" Епізоду 9 "з прицілом на прем'єру в 2019 році", - оголосив він.

Боб Айгер також підтвердив, що зйомки картини "Зоряні війни. Ізгой" завершені, і керівництво компанії "просто в захваті від того, що ми бачили". Главан Walt Disney уточнив, що спін-офф, присвячений знаменитому контрабандисту Хану Соло, вийде в прокат, як і планувалося раніше, в травня 2018 року.



Очікується, що у восьмому епізоді "Зоряних воєн" будуть зніматися Дейзі Рідлі, Адам Драйвер, Оскар Айзек, Домналл Глісон, Марк Хемілл, Кері Фішер, Харрісон Форд, Гвендолін Крісті, Джон Бойега, Бенісіо Дель Торо і інші актори.

Сюжет картини на момент написання даної замітки не уточнювався. Постановником призначений Райан Джонсон. Нагадаємо, що спочатку прем'єра "Зоряних воєн 8" повинна була відбутися в травні 2017 року, але потім студія Lucasfilm перенесла її на грудень.
Переглядів: 706 | Додав: Elnino | Теги: Lucasfilm, Зоряні війни: Епізод 8, кіно, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |