RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 13 » Зірки «50 відтінків сірого» вимагають перегляду умов контрактів
13:41
Зірки «50 відтінків сірого» вимагають перегляду умов контрактів
Як повідомляє Movieweb, Дакота Джонсон і Джеймі Дорнан вимагають від студії Universal Pictures значного збільшення своїх гонорарів за зйомки в сиквелі еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків сірого».

За перший фільм із планованої трилогії актори отримали $ 250 тис., А в найближчому майбутньому їм також повинні виплатити відсотки від касових зборів. За відомостями інсайдерів, Джонсон і Дорнан розраховують збільшити зарплату за сиквел до семизначної суми. Зірки «50 відтінків» підписували угоду відразу на всю трилогію, але готові піти по стопах акторів «Сутінків» і «Голодних ігор», які переглядали умови контрактів після успіху перших частин кіносерій в бокс-офісі.

«П'ятдесят відтінків сірого» отримали переважно негативні оцінки критиків, але заробили в світовому прокаті більше $ 528 млн при бюджеті в $ 40 млн.



Як повідомляється, до роботи над другим фільмом не повернуться режисер Сем Тейлор-Джонсон і сценаристка Келлі Марсел. За чутками, розрив їх відносин зі студією був викликаний постійними конфліктами з письменницею Е.Л. Джеймс, яка активно втручалася в процес створення картини, а тепер розраховує самостійно написати сценарій сиквела.



Представники Universal скептично ставляться до вимог Джонсон і Дорнан. «Ми знали, що перший фільм може зробити з наших акторів зірок, - зазначив продюсер Дена Брунетті. - "П'ятдесят відтінків сірого" стали справжнім проривом у їхній кар'єрі. Не думаю, що зараз вони відчувають нестачу в пропозиціях. У них є можливість отримувати солідні гонорари в інших проектах ».
Переглядів: 698 | Додав: Elnino | Теги: зарплата, П'ятдесят відтінків сірого, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |