RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 12 » Зірка «Спартака» зіграє в «Тихоокеанському рубежі 2»
12:45
Зірка «Спартака» зіграє в «Тихоокеанському рубежі 2»
В акторському складі фантастичного фільму "Тихоокеанський рубіж 2" відбулося чергове поповнення. Як повідомляє видання Variety, до нього приєднався актор Нік Тарабей, знайомий глядачам по популярному телесеріалу "Спартак: Кров і пісок", а також його продовженню "Спартак: Боги арени".

Очікується, зйомки картини стартують вже в кінці листопада 2016 року в Австралії. Ключових персонажів також зіграють Скотт Іствуд, Рон Перлман, Джон Бойега, Макс Мартіні, Кейлі Спенн, Тянь Цзин і інші актори. Постановник Стівен С. ДеНайт.



Частина фільму буде знята на майданчиках китайської студії Qingdao Movie Metropolis, що належить корпорації Wanda Group, яка також володіє студією Legendary Pictures і іншими активами в американській розважальній
індустрії.

Нагадаємо, що фільм "Тихоокеанський рубіж" був випущений в 2013 році. Проект не виправдав вкладених в нього коштів, заробивши в світовому прокаті лише 411 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 190 мільйонів доларів.

Довгий час зйомки сиквела залишалися під питанням, але в підсумку фільм все ж був запущений у виробництво. Сюжет продовження не був відомий на момент написання даної замітки. Очікується, що дія відбуватиметься через кілька років після подій оригіналу.
Переглядів: 815 | Додав: Elnino | Теги: кіно, новини, Тихоокеанський рубіж 2, Нік Тарабей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |