RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 4 » Зірка серіалу «Таємниці Смолвіля» повертається на ТБ
18:50
Зірка серіалу «Таємниці Смолвіля» повертається на ТБ
Зірка серіалу "Таємниці Смолвіля" Том Веллінг повертається на телебачення. Як повідомляє видання Deadline, актор зіграє головну роль у драматичному серіалі "Section 13" каналу CBS. Проект вже знаходиться в розробці, якою займаються студії Warner Bros. TV і Tom Welling Productions.

Головний герой серіалу "Section 13" - колишній оперативник ЦРУ, а нині приватний підрядник (Веллінг), який після особистої трагедії вступає в ряди таємної організації, що виконує найважчі і небезпечні завдання. Веллінг і Карла Кеттнер ("Кістки") розділять функції виконавчих продюсерів. Кеттнер також написала сценарій до серіалу.



Крім участі в останніх двох сезонах серіалу "Таємниці Смолвіля" в якості виконавчого продюсера і режисера, Веллінг і виробнича компанія Tom Welling Productions розробили і продали різні проекти. Одним з таких проектів є драма "Дияволиці" каналу CBS.

Після завершення фантастичного серіалу "Таємниці Смолвіля", що проіснував десять років, в якому Веллінг виконував роль Кларка Кента / Супермена, актор переключився на повнометражні проекти, зігравши у фільмах "Паркленд" і "День драфту". Наступний проект з його участю - мелодрама "Вибір".

Що стосується Кеттнер, то вона останні п'ять років числилася в штаті сценаристів серіалу "Кістки", отримавши у результаті посаду виконавчого продюсера. Також є співпродюсером серіалу CBS "Зоопарк".
Переглядів: 643 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Таємниці Смолвіля, Том Веллінг, Section 13, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |