RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 9 » Зірка серіалу «Нарко» зіграє лиходія в «Росомасі»
20:42
Зірка серіалу «Нарко» зіграє лиходія в «Росомасі»
В акторському складі третього сольного фільму, присвяченого Росомасі, відбулося поповнення. Як повідомляє видання Deadline, роль головного лиходія виконає Бойд Холбрук, знайомий глядачам за телевізійним серіалом "Нарко", в якому він зіграв агента Стіва Мерфі з американського управління по боротьбі з наркотиками.

Стверджується, що Холброку належить втілити на екрані образ невблаганного і розважливого глави служби безпеки величезної корпорації, який по ще не цілком очевидній причині переслідує головного героя.

Сюжет картини на момент написання даної замітки не уточнювався. З чуток, він буде заснований на серії коміксів Марка Міллара "Старий Логан", дія якої відбувається в постапокаліптичному майбутньому. Лиходії здобули остаточну перемогу над супергероями і поділили світ на сфери впливу. Нечислені герої ховаються, в тому числі і Росомаха, який працює простим фермером. Але драматичні обставини змушують його знову згадати своє призначення і випустити кігті.



Зйомки фільму повинні стартувати навесні 2016 року зі прицілом на прем'єру в березні 2017 року. Повний акторський склад проекту поки не уточнювався. Цілком можливо, в картині буде задіяний Патрік Стюарт. Постановник фільму Джеймс Менголд.
Переглядів: 926 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Росомаха, Старий Логан, Бойд Холбрук, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |