RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 21 » Зірка «Ходячих мерців» отримала роль в «Американцях»
20:31
Зірка «Ходячих мерців» отримала роль в «Американцях»
Лорі Холден, яка протягом трьох сезонів билася з зомбі в "Ходячих мерцях", отримала не менш відповідальне завдання - стати любовним інтересом Стена Біма (Ноа Еммерік) в шпигунській драмі каналу FX "Американці". Про це повідомляє видання Entertainment Weekly.

Холден, яка зіграла войовничу Андреа в тридцяти п'яти епізодах зомбі-драми створеної за коміксом Роберта Кіркмана, отримала повторювану роль в п'ятому сезоні "Американців" з Кері Расселл і Меттью Різом в головних ролях. Холден зіграє Рене, жінку яка нещодавно приїхала до Вашингтона в зацікавилася невдачливим в любові агентом ФБР. Попередні романтичні захоплення Стена закінчилися сумно - розлученням з дружиною і смертю коханки.



З моменту відходу з "Ходячих мерців" Холден знялася в гостьових ролях у серіалах "Особливо тяжкі злочини" і "Чикаго у вогні". Актриса також зіграла роль лиходійки в сиквелі комедії "Тупий і ще тупіший 2".

Нагадаємо, що четвертий сезон "Американців" висувався на премію "Еммі" в трьох головних номінаціях: "кращий драматичний серіал", "кращий актор драматичного серіалу" (Меттью Різ) і "краща актриса драматичного серіалу" (Кері Расселл). Марго Мартіндейл другий рік поспіль стала лауреатом премії "Creative Arts Emmys" як найкраща запрошена актриса в драматичному серіалі.
Переглядів: 719 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Американці, Лорі Холден, fx, 5 сезон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3597
Міні чат
200
Copyright © 2015 |