RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 15 » Зірка "Хеллбоя" зіграє в ремейку «Носферату»
20:23
Зірка "Хеллбоя" зіграє в ремейку «Носферату»
Даг Джонс, відомий глядачам перш за все за роллю Ейба Сапіена у фільмі "Хеллбой", зіграє головну роль у ремейку класичного фільму жанру "хоррор" під назвою "Носферату, симфонія жахів". Про це повідомляє видання ComicBook.

Відзначимо, що перші відомості про цей проект з'явилися ще в середині 2015 року. Тоді стверджувалося, що автором сценарію і постановником стане Роберт Еггерс, який був удостоєний нагороди на кінофестивалі "Санденс" за фільм "Відьма".



Тепер же в якості режисера картини згадується Девіл Лі Фішер. Планується, що для створення нової версії будуть використовуватися відновлені до сучасного рівня якості фрагменти оригінального фільму, які будуть поєднуватися зі знятими вже в наші дні епізодами. У проекту поки немає знімального і можливого прокатного графіків.

Німий фільм жахів "Носферату, симфонія жаху" був знятий німецьким режисером Фрідріхом Вільгельмом Мурнау і представлений глядачам в 1922 році. Автор картини збирався екранізувати твір письменника Брема Стокера "Дракула", але не зумів отримати права на нього, тому йому довелося дещо змінити сюжетну лінію та імена головних героїв. Зокрема, вампіра з Трансільванії в його картині звуть не Дракула, а Орлок.
Переглядів: 687 | Додав: Elnino | Теги: кіно, ремейк, новини, Даг Джонс, Носферату | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |