RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 26 » Зірка «Ігри престолів» перетвориться в Залізного Кулака
10:59
Зірка «Ігри престолів» перетвориться в Залізного Кулака
Команда Захисників в зборі. Як повідомляє видання Entertainment Weekly, Фінн Джонс ( "Гра престолів") затверджено на роль Залізного Кулака або Денні Ренда, головного героя четвертого іменного серіалу Marvel і потокового сервісу Netflix "Залізний Кулак".

Створений Роєм Томасом, Гілом Кейном і Біллом Евереттом, Залізний Кулак є одним з майстрів рукопашного бою, які виросли в безсмертному місті К'ун-Лун. Успадкувавши компанію Rand Corporation, Денні використовує добробут своєї сім'ї, щоб допомагати бідним в Нью-Йорк Сіті. Разом з Люком Кейджем він заснував бізнес "Герої по найму".



У серіалі Деніел Ренд повертається в Нью-Йорк Сіті після багаторічної відсутності. Тут він починає битися зі злочинним світом міста за допомогою своєї неймовірної майстерності кун-фу і здатністю зосереджувати енергію в кулаці і вистрілювати нею.

Шоураннером і виконавчим продюсером "Залізного Кулака" є Скотт Бак, відомий своєю участю в серіалах "Правосуддя Декстера", "Клієнт завжди мертвий" і "Рим".

"Залізний Кулак" є четвертим супергероїчним шоу Marvel Television і Netflix, які вже випустили перші сезони серіалів "Шибайголова" і "Джессіка Джонс". Прем'єра третього шоу "Люк Кейдж" запланована на 2016 рік. Другий сезон "Шибайголови" дебютує 18 березня 2016 року.
Переглядів: 619 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Залізний кулак, Netflix, новини, Деніел Ренд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |