RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 14 » Зірка «Години пік» зіграє в перезапуску «Макгайвера»
14:13
Зірка «Години пік» зіграє в перезапуску «Макгайвера»
Джастін Хайрс, який зіграв одну з головних ролей в телевізійній версії "Години пік", закритого CBS після першого сезону, продовжить співпрацю з каналом в перезапуску іншої популярної франшизи. Як повідомляє видання Deadline, Хайрс зіграє разом з Лукасом Тіллі і Джорджом Ідсом в майбутньому серіалі "MacGyver", заснованому на шоу 1985 року каналу ABC "Макгайвер". У серіалі розповідалося про меткого і винахідливо агента, який імпровізує вихід з важких ситуацій, використовуючи такі предмети повсякденного вжитку як аптечні і жувальні гумки і швейцарський ніж.



Хайрс зіграє одного з чотирьох нових персонажів, доданих після виходу пілотної серії. В акторському складі проекту, розробкою якого займається шоураннер серіалу "Гаваї 5-0" Пітер М. Ленков, після виходу пілота залишилися тільки Тілл і Ідс. Хайрсу належить роль амбітного сусіда МакГайвера по квартирі Уїлта Бозера.

У новій версії пригодницького бойовика 20-річного МакГайвера (Тілл), вербує підпільна організація для того, щоб він, використовуючи свої унікальні таланти, вирішував проблеми нетрадиційними способами і запобігав катастрофам. Спільним виробництвом серіалу займаються студії CBS TV Studios і Lionsgate TV.
Переглядів: 678 | Додав: Elnino | Теги: Макгайвер, серіал, перезапуск, Час пік, новини, CBS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |