RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 9 » Зірка фільму «Kingsman: Таємна служба» зіграє в «Мумії»
12:06
Зірка фільму «Kingsman: Таємна служба» зіграє в «Мумії»
Софія Бутелла, яка зіграла злочинницю у фільмі "Kingsman: Таємна служба", готова приєднатися до акторського складу фільму "Мумія", нової версії класичної кінострічки студії Universal. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Стверджується, що їй дістанеться титульна роль давньоєгипетського монстра. У картині також може зіграти Том Круз, переговори з яким на момент написання даної замітки ще тривали. Фільм буде знятий за сценарієм, Джона Спейтса, а в режисерському кріслі виявиться Алекс Куртцман.

Нагадаємо, що восени 2015 року було оголошено про готовність студії Universal змінити стать головного антагоніста. Повідомлялося, що зміна концепції проекту буде прямо залежати від успішності кастингу. Ймовірно, кандидатура Софії Бутелла повністю задовольнила творців ремейка.



Знімальний графік "Мумії" поки не уточнювався. Швидше за все, зйомки стартують в першій половині 2016 року, так як прем'єра картини заявлена ​​на 24 березня 2017 року. Невідомий також жанр нової версії. Раніше стверджувалося, що керівництво студії наполягає на створенні повноцінного фільму жахів, позбавленого комедійного відтінку, властивого картині 1999 року випуску і вслід за нею декількох продовжень.
Переглядів: 465 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Том Круз, Софія Бутелла, новини, Мумія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |