RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 12 » Зірка «Бабадука» зіграє Серсію Ланністер
14:03
Зірка «Бабадука» зіграє Серсію Ланністер
Австралійська актриса Ессі Девіс ("Бабадук") зіграє Серс Ланністер в шостому сезоні "Гри престолів". Актриса була помічена і сфотографована одним з учасників фанатської спільноти Watchers on the Wall в іспанському місті Жірона в образі королеви. Про це з посиланням на Watchers on the Wall повідомляє видання Vanity Fair.

В описі героїні Девіс говориться, що вона "витончена актриса, злегка за сорок, яка мандрує з театральною трупою. Вона весела, харизматична, любить пропустити стаканчик рому". Трупа акторів, яка з'явиться в шостому сезоні серіалу, ставить спектакль за книгою, описаною в опублікованій главі шостій роману циклу "Пісня Льоду і Вогню", "Вітру зими", Джорджа Р.Р. Мартіна, яка ще не вийшла в друк . Спектакль називається "Кривава рука" і описує події, що відбулися в Королівській Гавані.



Разом з Девіс на знімальному майданчику, що представляв собою декорації театру, був помічений Річард Е. Грант в одязі короля Роберта Баратеона. Нагадаємо, що кількома днями раніше Грант був затверджений на роль, яка не розголошувалася. Персонаж описується як "неординарний лідер театральної трупи", який "спеціалізується на втіленні образів питущих аристократів".

Іншими персонажами у виставі, згідно, роману Мартіна, є Санса, Тіріон, Маргеріт і Джоффрі.

HBO утримується від коментарів. Прем'єра шостого сезону серіалу "Гра престолів" відбудеться навесні 2016 року.
Переглядів: 735 | Додав: Elnino | Теги: Гра престолів 6 сезон, Серсія Ланністер, Бабадук, Ессі Девіс, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |